Wizladies prisas som Årets lag 2022


Leif Lundvall 2023-02-06

FBC Partille är ”Årets lag” 2022.
Bild:Leif Lundvall
FBC Partille är ”Årets lag” 2022.

SPORT | FBC Partille hade ett fantastiskt år 2022 där såväl dam- som herrlaget avancerade till landets näst högsta innebandyserie – allsvenskan.

 

Framgångarna har fortsatt under hösten för speciellt damlaget som etablerat sig i toppen av allsvenskan och nu har ”Wizladies”, som damlaget kallas, utsetts till Årets lag i Partille 2022.
Lokalpressen fick en pratstund med Vendela, Emma, Amanda och Ida som är fyra av spelarna i laget.

– Åh, vad kul att det uppmärksammas. Vi hade ju en riktigt rolig och bra säsong förra året då damlaget tog sig till allsvenskan för första gången någonsin. Det känns ärofyllt att få priset i konkurrens med så många bra lag som det finns i så många olika sporter i Partille, säger Amanda Ohldin som spelat innebandy i Partille-klubben sedan barnsben.

När juryn sammanträdde för att för tolfte året i rad utse Årets lag i Partille blev det ingen längre diskussion trots skarp konkurrens från främst framgångsrika handbollslag, fotbollslag och rugbylag – priset för 2022 ska gå till FBC Partilles duktiga damlag som verkligen levererat under året.

– Det var på tiden och väldigt roligt att vi är det första innebandylaget som får priset och att vår sport uppmärksammas. Mer innebandy åt folket, skrattar anfallaren Emma Altbrink.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons

Egen annonsera b

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.