Nominera din kandidat  till Partille kommuns hållbarhetspris 2023


Denny Bågenholm 2023-08-18

Nu kan du nominera privatpersoner, indrittsföreningar eller företag till årets hållbarhetspris 2023
Bild:Freepik
Nu kan du nominera privatpersoner, indrittsföreningar eller företag till årets hållbarhetspris 2023

PARTILLE | För andra året i rad delar Partille kommun ut ett hållbarhetspris för insatser som bidrar till en hållbar utveckling av kommunen; miljömässigt, ekonomiskt eller socialt. Från den 9 augusti och en månad framåt kan allmänheten nominera en kandidat till priset.

 

Priset kan ges till privatperson, grupp, förening eller företag som erkänsla för ett väl utfört hållbarhetsarbete. Priset består av 10 000 kronor samt ett diplom och det delas ut under kommunens hållbarhetsvecka, som i år infaller under vecka 42.

Den som vill tipsa kommunen om en kandidat kan vända sig till Partille kundcenter med förslag och motivering eller fylla i en e-tjänst som kommer att finnas på kommunens webbplats från den 9 augusti – 10 september 2023. I slutet av september fattar kommunstyrelsen beslut om vinnare av Hållbarhetspriset 2023, skriver Partille kommun i ett pressmeddelande.

Vem kan få Hållbarhetspriset?
Hållbarhetspriset delas ut till privatpersoner, grupper, föreningar eller företag som erkänsla för ett väl utfört hållbarhetsarbete. Den privatperson eller grupp som du vill nominera ska vara bosatt inom Partille kommun eller ha annan särskild anknytning till kommunen. Den förening eller det företag som du vill nominera ska i huvudsak vara verksam eller bedriva verksamhet inom Partille kommun.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.