Publiksuccé för SM i burgare


Hanna Uhlin 2022-09-12

SM i hamburgare drog rekordpublik och 60 grillteam från hela Sverige. I årets jury fanns även kända namn som Glenn Hysén och Johan och Ludvig Jureskog.
Bild:Tommy Holl
SM i hamburgare drog rekordpublik och 60 grillteam från hela Sverige. I årets jury fanns även kända namn som Glenn Hysén och Johan och Ludvig Jureskog.

LERUM | I söndags gick den fjärde upplagan av SM i hamburgare av stapeln i Gråbo. Närmare 60 lag tävlade och arrangörerna Sanna och Johan Kullberg från Mugwort BBQ uppskattade publikantalet till drygt 5000 besökare.

Förra helgen samlades 60 närmare grill-lag från hela Sverige för att göra upp om den ärofyllda titeln svensk mästare i burgare. Mästerskapet hölls i Gråbo utanför Mugwort’s BBQ Schack som också stod värd för tävlingen. Intresset var stort och arrangörerna Sanna och Johan Kullberg uppskattade publiksiffran till omkring 5000 personer.

– I år hade vi en publik som överträffade alla våra förväntningar. Vi beräknar till en publiksiffra på över 5000 besökare och Daniel Müller som representant för Unilever Food Solutions grillade smakprover till över 600 besökare innan han fick packa ihop, säger Sanna och Johan Kullberg från Mugwort BBQ i ett pressmeddelande.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.