Konstsommar - Workshops för sommarlovslediga


Denny Bågenholm 2022-07-27

Bild:Lerum Kultur

LERUM | Under perioden 29 juli - 9 augusti satsar Lerum kultur på sommarlovslediga ungdomar från 13 år. Det blir workshops på flera olika platser i kommunen. – det är jätteroliga workshops med professionella konstnärer som lär ut konsttekniker, inspirerar och väcker skaparlust, säger Helena Ekenger Kultursamordnare konstfrågor.

Transformersteckning, cyanotypi och risotryck är något av det som går att prova på. Man kan också vara med och bygga en ljudskulptur av en gammal radio och komponera musik tillsammans. Delar av resultatet, bilder och fotodokumentation, kommer att ställas samman till en utställning i Dergårdsgalleriet som öppnar fredagen den 12 augusti och pågår hela augusti. 

– Vi tjuvstartar på Nääs slott nu på fredag 29 juli med en Land Artworkshop med Greger Ståhlgren för hela familjen, avslutar Helena.

Hela programmet hittar du här >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.