Vuxenskolan bjuder in till nya lokaler


Hanna Uhlin 2022-10-24

Bild:Hanna Uhlin

HÄRRYDA | Studieförbundet Vuxenskolan har flyttat till nya lokaler i Mölnlycke fabriker. Förra veckan invigdes de nya lokalerna och på söndag bjuder studieförbundet in till öppet hus med en tillhörande föreläsning för alla närboende.

 

– Då kan även man passa på att önska cirklar inför våren, säger verksamhetsutvecklare Elisabeth Nilsson som är mer än nöjd med de nya lokalerna.

Studieförbundet Vuxenskolan är kommunens största studieförbund och har länge haft sin verksamhet i Mölnlycke fabriker. Nu har studieförbundet flyttat längre ner på gatan och boat in sig i större och mer ändamålsenliga lokaler där man har möjlighet att erbjuda såväl replokaler som föreläsningar och plats för studiecirklar.

– Vi har fått det mycket bättre i våra nya lokaler och har mer verksamhet av olika slag. Det är allt från möbeltapetsering till språkkurser och akvarellmålning. Vi har även fått fyra moderna replokaler, berättar Elisabeth Nilsson som är verksamhetsutvecklare med ansvar för verksamheten i Härryda kommun.

Förra veckan invigdes de nya lokalerna och tårta, bubbel och uppträdande av artisten Evelyn Jons var några av inslagen under invigningskvällen. På plats fanns även cirkelledare, föreningar och Studieförbundet Vuxenskolans styrelse.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän     Skriv ut
Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.