Elevkåren arrangerar valdebatt i kulturhuset


Jonas Bengtsson 2022-09-05

Arbion Musa, ordförande för Hulebäcks elevkår.
Bild:Privat
Arbion Musa, ordförande för Hulebäcks elevkår.

HÄRRYDA | På måndag kväll är det valdebatt i Mölnlycke kulturhus då partierna bjudits in av Hulebäcks elevkår.
– Det är många viktiga saker som händer i Härryda och som är värda att debattera inför valet, säger Arbion Musa som är ordförande för Hulebäcks elevkår.

Eventet inleds med drop-in klockan 18 i kaféet på Mölnlycke kulturhus då det under en timmes tid finns möjlighet att prata med alla partierna. Klockan 19 – 21 pågår sedan debatten. Det är gratis inträde men “först till kvarn” gäller då antalet platser är begränsat. Debatten kommer även att livesändas på Hulebäcks elevkårs Facebook-sida.

– Jag tycker att det är mycket fokus på riksdagsvalet och då finns det en risk att det kommunala glöms bort. Så tanken med den här kvällen är att kommuninvånarna ska ges möjlighet att träffa lokalpolitikerna och ställa frågor och även lyssna under debatten, säger Arbion Musa, andraårselev på ekonomiprogrammet, som är ordförande för Hulebäcks elevkår som är en partipolitiskt obunden förening.

– Vi vill ge folk större möjlighet att engagera sig i lokalfrågor och även i lokalpolitiken om man vill. Och genom ett större intresse för lokalpolitiken hoppas vi även kunna få till ett bättre Härryda.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän     Skriv ut
Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.