Tre trevliga förlängningar hos Sävehof


Denny Bågenholm 2023-02-10

Pontus Brolin, Elin Heikka och Adam Blanche har alla skrivit på för Sävehof fram till 2025.
Bild:Idrottsfoto
Pontus Brolin, Elin Heikka och Adam Blanche har alla skrivit på för Sävehof fram till 2025.

SPORT | Elin Heikka, Adam Blanche och Pontus Brolin fortsätter alla i Sävehof fram till minst 2025 då de i veckan skrivit nya kontrakt med klubben. De är alla födda på 2000-talet och har de senaste åren varit viktiga spelare i klubbens guldjakt på herr- respektive damsidan.

 

Elin Heikka kom till klubben 2018 och debuterade i A-laget 2020.
– Jag trivs väldigt bra i Sävehof med både tränare och spelare. Det är en härlig blandning av unga och mer rutinerade spelare. Det känns som att jag har utvecklats mycket under den här säsongen och fått mer förtroende från Jesper, vilket är kul. Jag ser fram emot att fortsätta min utveckling i Sävehof i ytterligare två säsonger, säger Elin i ett pressmeddelande.

Adam Blanche, kom från Hammarby 2019, han har Huddinge som moderklubb men är snart göteborgare i både själ och hjärta.
– Jag har valt att förlänga mitt avtal för jag tycker att Sävehof är en bra miljö för mig att fortsätta utvecklas i. Sävehof är en professionell klubb med höga ambitioner som matchar mina egna. Jag trivs även väldigt bra med laget och tränarna och hoppas att vi tillsammans kan nå nya framgångar, säger Adam.

Pontus Brolin kom till Sävehof 2016 när han började gymnasiet, han debuterade i A-laget 2018. På sin meritlista har han 2 SM-guld, cup-guld och 2 USM-guld.
– Det känns väldigt bra att förlänga mitt kontrakt med två år. Jag trivs fantastiskt bra med spelare samt ledare och tror verkligen på det vi håller på med. Jag känner att jag utvecklas varje dag och ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans framöver, säger Pontus.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.