Pixbo vann mötet med Thorengruppen

Denny Bågenholm 2022-12-19

Pixbo tog en säker seger i gårdagens match mot Thorengruppen.
Bild:D-foto

SPORT | Efter seger med 7-4 kan Pixbo ta julledigt på plats fem i superligan. Laget är på en säker slutspelsplats och målsättningen är att avancera i tabellen. Gustav Fritzell var extra het under gårdagens match med tre mål.

Efter en jämn första period som slutar 3-2 tar Pixbo kommandot direkt i andra där laget går från 3-2 till 6-2 på under elva minuter. Thorengruppen kvitterar genom Filip Norman innan det är ny paus. I tredje perioden utökar Pixbo till 7-3 och bevakar sedan sin ledning. Bortalaget tar ut sin målvakt och får in ett tröstmål i slutet på matchen som slutar 7-4.