Oscar Sävinger förlänger med Sävehof


Denny Bågenholm 2022-12-14

Ung och lovande, Oscar Sävinger har fåt en hel del speltid när Simon Möller varit skadad och kommer kämpa vidare minst tre år i Sävehof.
Bild:Idrottsfoto
Ung och lovande, Oscar Sävinger har fåt en hel del speltid när Simon Möller varit skadad och kommer kämpa vidare minst tre år i Sävehof.

SPORT | Han började med handbollsskolan i Sävehof när han var 8 år. Nu är han en 197 centimeters målvakt med bra räckvidd och höga ambitioner som har skrivit nytt kontrakt på tre år.
– Jag är verkligen stolt och taggad att få fortsätta min resa i klubben, säger Oscar.

 

– Här finns alla möjligheter för mig att utvecklas och ta nästa kliv i min karriär. Jag tycker att jag det senaste halvåret har växt både som person och målvakt, och jag ser fram emot att få fortsätta göra det tillsammans med detta goa, unga och ambitiösa lag, forsätter Oscar Sävinger.

– Vi är mycket glada att Oscar väljer att skriva ett långt avtal med oss. Vi tror väldigt mycket på Oscar som är en egen produkt. Det känns extra bra att våra egna talanger vill stanna hos oss under en längre tid. Han visar att han tror på oss och att vår miljö ger honom chansen att bli den toppmålvakt han har potential att bli, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig i IK Sävehof.

– Kul och viktigt att Oscar vill fortsätta jobba med oss över längre tid. Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik målvakt. Han står för mycket av det vi vill vara. Via vår ungdomsverksamhet kan man ta sig från handbollsskolan till Handbollsligan, säger Michael Apelgren.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.