Lyckad gymnastikhelg för Pixbo Gymnastikförening


Denny Bågenholm 2022-12-06

Pixbo GF R2. Starka Pixbo GF R2 med tävlingens högsta poäng i tumbling och trampett.
Bild:Lena Brive
Pixbo GF R2. Starka Pixbo GF R2 med tävlingens högsta poäng i tumbling och trampett.

SPORT | Det var tävlingar för två lag från Pixbo GF under den gångna helgen med fina resultat. De två olika lagen åkte till Varberg och Borås.

 

Pixbo GF R6 deltog i Varbergscupen, nivå 6 och vann guld i tumbling och silver i trampett. Laget har flera nya tjejer som sedan i höstas och har jobbat hårt med att slipa på momenten och jobba igenom det fristående programmet.
- Det är imponerande hur fint de kör efter att ha bara ha tränat tillsammans i en termin, säger Lena Brive, tränare Pixbo GF.

Pixbo GF R2 ställde upp i tävlingen rikstrean som hölls i Borås. Siktet var inställt på en finalplats, vilket var högt ställda förväntningar i en hård konkurrens. Både tumbling- och trampettvarven satt utan problem. Poängen i grenarna var näst högst i tumbling och högst i trampett för hela tävlingen. Några kompositionsmissar i friståendet kunde inte räddas av ett utmärkt utförande och laget slutade på elfteplats och och man missade finalen med minsta möjliga marginal
- Vi tar ändå med oss de otroligt fina poängen vi fick i tumbling och trampett. Vi känner oss redo för ännu större utmaningar med bra erfarenheter i ryggen, avslutar Lena Brive.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.