Lekstorps herrar vann båda sina matcher


Denny Bågenholm 2022-11-21

Lekstorps herrlag efter segermatcherna mot Huskvarna och Askim.
Bild:Lekstorps IF
Lekstorps herrlag efter segermatcherna mot Huskvarna och Askim.

SPORT | I helgen var Lekstorps division 1 lag och spelade sammandrag i Huskvarna. Lekstorps IF bestod av Tony Tenvid, Emil Pettersson, Robin Svensson och Anders Karlsson.

– Stabilt dubbelspel gav dubbla segrar, säger spelande lagledare Anders Karlsson.


 

Inför helgens matcher så var laget något pressat att få lite utdelning för att i fortsättningen kunna kika lite uppåt i tabellen. Huskvarna var för dagen arrangörer. Det var också just Huskvarna som Lekstorp mötte i första matchen och i andra lagmatchen stod Askim som motståndare.

Lekstorp fick en bra start mot Huskvarna och skaffade sig en stabil ledning med 6-2 inför dubbelspelet. Där visade det sig som så ofta att laget är starka i dubbelmatcherna, slutresultatet blev vinst med 8-2.

I dagens andra match väntade Askim som inför matchen låg före Lekstorp i serien. Lekstorp visade på god stabilitet och en bra inställning. Laget malde ner Askim och det blev ännu en vinst, slutresultat 8-4.

– Ett bra besked av hela laget men ett lite extra plus till Tony Tenvid som den här gången vinner samtliga sina matcher inklusive i dubbelmatcherna som så ofta är nog så viktiga i lagmatcherna, säger lagledare Anders Karlsson.

– Att vi nu satt oss i en något bättre position i serien är tack vare ett fortsatt bra och stabilt dubbelspel, fortsätter han.

Lekstorps IF har vunnit nio av elva spelade dubbelmatcher vilket är bäst i serien. Endast serieledarna Dalen är en match bättre men har lika många förluster.

– Vi har nu fått ihop sju av tolv möjliga poäng vilket gör att vi just nu placerar oss på en fjärde plats av seriens åtta lag, avlutar Anders.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän     Skriv ut
Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.