Klubbchefen ser fram emot Lerumsloppet


Jonas Bengtsson 2024-04-24

Michael Pettersson är sedan hösten 2022 klubbchef för Lerum friidrott.
Bild:Jonas Bengtsson
Michael Pettersson är sedan hösten 2022 klubbchef för Lerum friidrott.

SPORT | Hallå där Michael Pettersson, klubbchef i Lerum friidrott som den 27 april arrangerar Lerumsloppet.

 

Berätta om dina tankar och hur du ser fram emot Lerumsloppet?
– Vi ser verkligen fram emot årets Lerumslopp och hoppas att ännu fler Lerumsbor kommer att anmäla sig och delta i loppet! Trots de utmaningar som många har mött, särskilt med tanke på de ekonomiska förhållandena, är det fantastiskt att se att fokus fortsätter att vara på att prioritera hälsa och välmående. Lerumsloppet är verkligen en möjlighet för gemenskap och motion för hela samhället.

Några nyheter generellt?
– När det gäller nyheter är det glädjande att höra att Lerum Energi fortsätter att stödja Lerumsloppet som huvudsponsor. Deras stöd är avgörande för att upprätthålla detta viktiga lokala evenemang. Dessutom är det spännande att höra om förbättringar såsom planerad filmning av målgången och den nya titelsponsoreringen för energiloppet, tillsammans med en goodiebag för deltagarna.

Hur ser upplägget ut i år med banor och målgång?
– Angående banor och målgång är det positivt att höra att de kommer att vara bekanta för deltagarna, samtidigt som små förbättringar görs för att förhöja upplevelsen.

Hur många löpare var det ifjol totalt och vad hoppas ni på i år?
– Förra året hade vi cirka 1 250 löpare som deltog, och jag hoppas på ett liknande eller till och med ökat deltagarantal i år. Det är fantastiskt att se så många människor engagerade i Lerumsloppet, oavsett deras erfarenhetsnivå eller mål.

Hur ser du på Lerumsloppets betydelse för Lerum och Lerumsborna?
– För Lerum och dess invånare är Lerumsloppet verkligen en viktig händelse. Det främjar gemenskap, en aktiv livsstil och är ett tillfälle för hela samhället att komma samman. Stödet från sponsorer och invånare är avgörande för att göra evenemanget möjligt, och det är en påminnelse om den starka sammanhållningen i Lerum.

Vad tycker du är det bästa med Lerumsloppet?
– Det bästa med Lerumsloppet är den känslan av samhörighet och glädje som det skapar. Att se invånarna delta och njuta av gemenskapen är verkligen inspirerande och visar på den positiva energin och styrkan som finns i Lerum.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Threads – https://www.threads.net/@lokalpressen
X - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som kommer på papper och är helt GRATIS!
På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.