Jonathan Stenbäcken blir ny elitansvarig i IK Sävehof


Denny Bågenholm 2022-06-30

Jonathan Stenbäcken får medalj efter Cupguldet tidigare i våras.
Bild:Tommy Holl
Jonathan Stenbäcken får medalj efter Cupguldet tidigare i våras.

SPORT | Jonathan kom till Sävehof 2004 som 16-åring från Vårgårda i samband med att han började gymnasiet och gjorde sin debut i A-laget redan 2006. Efter två SM-guld med Sävehof 2010 och 2011 flyttade han till Tyskland i tre säsonger.

Efter en säsong på hemmaplan gjorde han sin andra utlandssejour innan han återvände till Sävehof inför förra säsongen. Skriver Sävehof i en pressrelease.

– Sävehof har alltid betytt otroligt mycket för mig. När jag nu lägger skorna på hyllan så känns det fantastiskt att kunna fortsätta med handbollen på ett annat plan. Jag ser fram emot mitt nya arbete som Elitansvarig och det ska bli otroligt kul att arbeta tillsammans med alla på kansliet och dessutom ha en nära kontakt med de båda A-lagen, säger Jonathan Stenbäcken.

– Jonathan visade redan när han kom till klubben stora ledaregenskaper och var också lagets lagkapten mellan 2009 – 2011. Efter att vi tänkt över organisationen kom vi fram till att en internlösning är optimalt och därifrån kändes det mycket naturligt att ställa frågan till Jonathan om han ville axla rollen som elitansvarig. Hans stora klubbhjärta, personlighet och handbollskunnande kommer säkerställa en bra och säker framtid för såväl damer som herrar, säger Stefan Albrechtson, Klubbdirektör.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.


Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.