Baltichov är åter på vinnarspåret


Denny Bågenholm 2023-02-20

Carl Hohner hade tungan rätt i mun när han gjorde fyra mål i segermatchen mot Stenungsund.
Bild:Tommy Holl
Carl Hohner hade tungan rätt i mun när han gjorde fyra mål i segermatchen mot Stenungsund.

SPORT | Efter två raka förluster och tappat grepp om kvalplatsen tog Baltichov emot bottenlaget Stenungsund i Förbohallen. Två poäng var ett måste för att inte helt förlora chansen till avancemang.

– På 60 minuter en bra insats och vi får lufta hela truppen, säger Sebastian Martinez.


 

Första halvlek börjar jämt som det har sett ut även i de senaste matcherna. Viktor Granholm börjar inspirerande och gör tre av Baltichovs första sex mål. Vid ledning 9-8 gör Oliver Todorovic tre snabba mål och hemmalaget skaffar sig en ledning med 12-8. Avståndet står sig till paus och Baltichov kan gå till omklädningsrummet med 14-10 på tavlan.

– Stenungsund hänger med ett tag i första halvlek. Vi blandar toppnivå med att inte göra det vi ska. Vi lyckas dock dra ifrån i slutet av halvleken, säger Sebastian Martinez på Baltichovs hemsida.

Direkt i början av andra halvlek visar hemmalaget att man vill vinna matchen och tar genast ett stabilt grepp om matchen, efter 40 minuter har avståndet ökat till sju bollar och några minuter senare står det 23-13 och matchen känns säker. Avståndet står sig matchen ut och slutresultatet skrivs till 32-22 och avståndet upp till kvalplatserna är bara en poäng med fyra matcher kvar att spela.

– I andra halvlek springer vi ifrån dem och leder som mest med elva mål. Stenungsund spelar 7-6 i slutet vilket de får en del utdelning på. hemmadebut för Oliver Berntsson i målet och säsongsdebut för Max Bågenholm, avslutar Sebastian Martinez.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.