Sverigedemokraterna vill ha bullerplank i Sävedalen


Denny Bågenholm 2023-03-29

SD föreslår att kommunen hemställer till Trafikverket om att utreda, identifiera och i samråd med kommunen införa bulleråtgärder på den berörda sträckan.
Bild:Sverigedokraterna / Denny Bågenholm
SD föreslår att kommunen hemställer till Trafikverket om att utreda, identifiera och i samråd med kommunen införa bulleråtgärder på den berörda sträckan.

PARTILLE | SD lägger på kvällens kommunfullmäktige en motion om “komplettering av bulleråtgärder vid E20”. De föreslår att kommunen hemställer till Trafikverket om att utreda, identifiera och i samråd med kommunen införa bulleråtgärder på den berörda sträckan.

 

I Sävedalen bor flera hundra familjer som dygnet runt påverkas av buller från motorvägen (E20). Till viss del har bullerplank uppförts, men från Andra Tillfället fram till Stora Ringvägen och Finngösa i riktning mot Allum saknas det helt eller delvis bulleråtgärder. Detta leder till en markant stegring av bullernivåerna från motorvägen och bullermattan sprids i stor omfattning upp i bostadsbebyggelsen, skriver Timothy Tréville (SD) i motionen.

Motionen lämnas ikväll in på fullmäktigemötet som du kan följa via webben på följande länk >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons

Egen annonsera b

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.