Quizmaster Kjell Wilhelmsen: “Inte riktigt På Spåret-nivå”


Jonas Bengtsson 2022-09-05

Partillesonen Kjell Wilhelmsen (till höger) höll i frågorna då hans skådespelarkollega och \
Bild:Tommy Holl
Partillesonen Kjell Wilhelmsen (till höger) höll i frågorna då hans skådespelarkollega och "På Spåret"-parhäst Eric Ericson (till vänster) främst såg till att de tävlande hade något gott att mumsa på under tiden.

Brödfabriken i Jonsered säljer inte bara bröd och godsaker – för i söndags var det quiz-premiär i solskenet utanför bageriet.
– Det blev succé med jättemycket folk, säger quizmastern Kjell Wilhelmsen.

I söndags bjöds det in till quiz på Brödfabriken i Jonsered som drivs av tjänstledige skådespelaren och Jonseredsbon Eric Ericson. Men det var inte Hela kändis-Sverige bakar-vinnaren själv som stod för frågorna utan hans skådespelarkamrat Kjell Wilhelmsen.

– Eftersom jag känner Eric sedan gammalt och kamperat ihop på både teater, film och tävlat i “På Spåret” så tänkte vi det kunde vara kul med en happening på Brödfabriken. Eric sa “va fasen vi kör en quiz” och då satte jag ihop 30 frågor med lite musik, säger Kjell Wilhelmsen.

– Vi gick bara ut en vecka innan om att det skulle bli av men fick ett fruktansvärt stort gensvar. Det var väl över 1 000 likes på social medier och jättemycket folk på plats i söndags, så det var succé.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän     Skriv ut
Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.