God Jul alla läsare


Denny Bågenholm 2023-12-24

Nästa år börjar vi även komma ut i Alingsås. Lokalpressen kommer då finnas i Alingsås, Härryda, Lerum och Partille. Grattis och God Jul alla läsare!
Bild:Denny Bågenholm
Nästa år börjar vi även komma ut i Alingsås. Lokalpressen kommer då finnas i Alingsås, Härryda, Lerum och Partille. Grattis och God Jul alla läsare!

I helgen kommer årets sista papperstidning i brevlådan, rykande färsk med lokala nyheter. Vi tror på att det går att erbjuda positiva nyheter, helt gratis, varje helg i pappersformat till alla hushåll. Det är vi ensamma om från årsskiftet.

 

Vårt nyårslöfte till er är att du som läsare aldrig kommer betala för att få Lokalpressen. Du kommer även att kunna läsa den när du vill som papperstidning, på lokalpressen.se eller våra sociala medier. Nästa tidning kommer den 13 januari 2024.

En extra julklapp till er är att vi kommer ut i en Alingsås upplaga med start i januari. Då får alla Alingsåsare en ny papperstidning, fullt med lokala nyheter och självklart helt gratis. Grattis Alingsås!

2024 kommer lokalpressen att nå över 100 000 läsare i Alingsås, Härryda, Lerum och Partille.

När andra tidningar bara går att läsa digitalt tror vi att våra läsare vill kunna i lugn och ro fortsätta bläddra i en riktig papperstidning. Framförallt när läsandet minskar, barn och ungdomar behöver läsa på riktigt och våra äldre som saknar datorer och plattor behöver få information om vad som händer där de bor utan att det ska kosta dem något extra.

Så från oss på Lokalpressen önskar vi er en extra god jul, ta väl hand om varandra.

Ps. har ni några nyhetstips under jul och nyår skickar ni ett mejl till redaktionen@lokalpressen.se då vi är redo för era tips hela julen.

God Jul önskar Janne, Owe, Jonas, Denny, Maria, Hanna, Thomas, Susanne och Aron.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Threads – https://www.threads.net/@lokalpressen
X - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som kommer på papper och är helt GRATIS!
På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.