Invigning för nya aktivitetscentret The Tannery Club i Floda


Jonas Bengtsson 2022-06-15

<span class=\
Bild:Privat
Delägarna Petter Brink, Hans Svensson, Nicke Sundström och Gunilla Granlund under invigningen av The Tannery Club vid Garveriet.


LERUM | FEM FRÅGOR till Hans Svensson, en av fyra delägare av nyöppnade The Tannery Club vid Garveriet i Floda. Invigningen gick av stapeln den 11 juni.


Vad hände på invigningen?

– På invigningsdagen i lördags hade vi öppet hus där vi visade upp vårt nya aktivitetscenter, The Tannery Club. Vi bjöd på träning i form av skogslöpning, funktionell träning och MTB-cykling och givetvis ville många prova vår unika klättervägg ”Rock On Wood”, gjord i trä med sten och trägrepp.

Hur var stämningen där under dagen?
– Vädret var med oss och vi kunde tillsammans med våra partners ta emot hundratals personer under dagen. Stämningen var på topp och vi bjöd på gofika i vår mysiga lounge. Dessutom var takterrassen välbesökt då vi dagen till ära visade upp våra glampingtält. Och den vedeldade bastun med den imponerande vykortsutsikten över Säveån var också välbesökt.

Hur känns det att The Tannery Club är igång?
– Det känns underbart att vara igång efter lång planering och byggnation med fantastiska hantverkare. Vi är mycket nöjda med den positiva respons vi har fått av alla som har besökt oss.

Vad är tanken och syftet med hela er idé?
– Tanken med The Tannery Club är att aktivera folk med dels inomhus- och utomhusträning men även att erbjuda intressanta friluftsaktiviteter på helgerna. Alla ska känna sig välkomna och inkluderade i en miljö som andas ”där vill jag hänga”.
– Till hösten kommer braskaminen vara tänd och där kan man ha en social samvaro både innan och efter sin aktivitet. Garverietområdets hållbarhetstänk har gått hand i hand med oss under arbetet med uppförandet av The Tannery Club.

Vad händer nu framöver hos er?
– Denna veckan erbjuder vi gratis prova på-pass för alla som är sugna. Efter midsommar startar vi upp bokningen av våra tre glampingtält som kommer bli populära framför allt av vandrare längs Gotaleden. I närtid kommer vi även att sätta oss med Garveriet Mat & Möten och planera intressanta konferenspaket med aktiviteter på The Tannery Club.


Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.