Drop in-vigsel och bondbröllop på Nääs slott – som ser fram emot midsommarfirandets återkomst


Jonas Bengtsson 2022-06-04

\
Bild:Tommy Holl
"Drop in kan låta bråttom men alla par får sitt personliga program och det är väldigt lugnt och avslappnat. Brudparen stöter aldrig ihop med varandra där inne, så alla känner sig som att de är de enda vi tar hand om", säger Renée Jonson som nu ser fram emot nästa stora evenemang vid Nääs slott: Midsommarfirandet i två dagar.

LERUM | Ett 20-tal par passade på att gifta sig under Kristi himmelfärdshelgen när Nääs slott arrangerade drop in-vigslar på rullande band.
– Logistiken är väldigt effektiv och alla upplever det som väldigt exklusivt, säger Renée Jonson.

Kärleken spirade fredagen den 27 maj på Nääs slott då det återigen var dags för en dag med drop in-vigslar. Det gick både att “svänga förbi” och att förboka sin vigsel då tiderna släpptes på Alla hjärtans dag i februari.

– Då hänger folk på datorn, det är alltid ett gäng tider som bokas upp de första minuterna efter släppet. Men det går även bra att vara spontan och dyka upp, bara man har fixat sin hindersprövning och sitt vigselintyg i förväg, säger Renée Jonson som är marknadsansvarig på Nääs slott.

Ett 20-tal par passade på att gifta sig under den sköna majdagen då fyra vigselförrättare var på plats varav två i taget arbetade växelvis med att hålla i ceremonierna. Vigselmusiken som spelades är specialskriven av Tolleredskompositören Tormod Tvete Vik.
– Drop in kan låta bråttom men alla par får sitt personliga program och det är väldigt lugnt och avslappnat. Brudparen stöter aldrig ihop med varandra där inne, så alla känner sig som att de är de enda vi tar hand om. Det är mer utanför som vi har den härliga bröllopsyran, säger Renée Jonson.

Läs mer i helgens tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.


Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.