S-toppar besökte kommunen


Aron Mikael Sik 2022-06-04

Partisekreterare Tobias Baudin och socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi är på valupptaktsturné och besöker kommuner för att prata med väljare och göra studiebesök.
Bild:Aron Mikael Sik
Partisekreterare Tobias Baudin och socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi är på valupptaktsturné och besöker kommuner för att prata med väljare och göra studiebesök.

LERUM | Tunga namn inom socialdemokratin var på besök i Lerum för att bland annat träffa elever på gymnasiet. På schemat stod även ett verksamhetsbesök på Garveriet och dagens avslutades med klassisk dörrknackning.

Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) och Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin besökte kommunen som en del av sitt valupptaktsarbete. Två programpunkter betades av i kommunen, först ett besök på Lerums gymnasium där de bjudits in av partiet lokalt.

– Ungdomarna är engagerade och kunniga, det var en hel del tuffa frågor får jag säga, en hel del om Nato och effekterna av kriget. Det är en del av vårt uppdrag att träffa förstagångsväljare och även väljare i stort. De undrade också hur vi kom in i politiken från första början, så vi berättade om det, och hur man kan engagera sig politiskt och hur det började för oss. Vi ser ju ett växande intresse för att engagera sig, inte minst med vad som händer i världen, säger Ardalan Shekarabi.

När Lokalpressen möter S-politikerna ska de på verksamhetsbesök på Garveriet, under guidning av vd Magnus Kroon och Flodaprofilen Jonas Brandström. Även kommunala Lerums oppositionsråd Renée Bengtsson (S) är på plats för att möta upp partikollegorna.

Läs mer i helgens tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.