Cadillac-klubben firade 50 år på Nääs slott


Elin Winberg 2022-09-15

Bild:Tommy Holl

LERUM | När märkesklubben Cadillac Automobile Club firade 50 år som förening sparade de inte på krutet. Medlemmarna var inbjudna till en jubileumshelg på Hällsnäs Hotell & Restaurang i Mölnlycke där det anordnades festligheter i form av god mat, överraskningar och fyrverkerier – samt en tur med bilarna till Nääs slott.

Ska det firas så ska det firas ordentligt. Så tänkte styrelsemedlemmarna i Cadillac Automobile Club när de började planera klubbens 50-årsfirande. Pamela Magnesjö, från Asarum, har varit medlem i den ideella föreningen i 23 år och suttit på president-posten sedan 2017.

– Vi bestämde oss för att eftersom klubben bildades på Nääs, så ska vi besöka Nääs slott denna helg också. Så vi knöt ihop cirkeln, säger hon när Lokalpressen ringer upp henne på telefon.

Sagt och gjort. Efter ett år av förberedelser och planering kom så äntligen den stora jubileumsträffen. På fredagen ankom deltagarna till Hällsnäs Hotell & Restaurang i Mölnlycke där de skulle inkvarteras. Cirka 40 Cadillac-bilar slöt upp på parkeringen och även på grönytorna runtomkring, vilket Hällsnäs så vänligt tillät dagen till ära.

Efter några uppskattade jubileumsgåvor till medlemmarna från styrelsen var det dags för whiskyprovning som första punkt på schemat.

Läs mer i tidningen >>>


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.