Arvingarnas nya krogshow har fansen i fokus


Jonas Bengtsson 2022-09-17


KULTUR & NÖJE | I helgen är det premiär för Arvingarnas nya show “I Love Arvingarna” på Kajskjul 8. – Det blir en krogshow som är lite musikalaktig och som handlar mer om fansen än om oss, säger "Lasseman".

Lokalpressen fick tag i Lars “Lasseman” Larsson från Arvingarna på telefon i fredags förra veckan då hela ensemblen var samlade i Kajskjul 8 i Göteborg för första gången.

– Vi har repat innan på andra ställen så klart men i dag är första gången som alla är på plats, och även teknikmässigt är allt på plats och igång nu. Så nu ska vi se till att få ihop allt till en helhet.
Arvingarna har tidigare spelat krogshowen “I takt med tiden” – som var ett 30-årsjubileum – på Kajskjul 8. Även “I Love Arvingarna” kommer att innehålla hits och nostalgi, men den här gången blir det ett annat fokus.

– Det är ett helt nytt tema nu. Förra krogshowen handlade om oss i Arvingarna och vad vi gjort, men nu ska vi spegla det hela mer från fansens sida. Vi har med oss två skådespelerskor i showen som ska handla om en mamma som gillar Arvingarna och när hon växer upp och får en dotter lyssnar de sedan på Arvingarna tillsammans.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän     Skriv ut
Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.