Afrikas djur och natur i nya fotoutställningen


Jonas Bengtsson 2021-09-24

<span>Anna Nordin Bramsved, kultursamordnare på Landvetters kulturhus, är nöjd över att ännu en framstående fotograf ställer ut sina verk på Guldsmedsplatsen. ”Brutus &Ouml;stling är en av de skickligaste djur-, natur- och fågelfotograferna i världen”, säger hon.</span>
Bild:Jonas Bengtsson
Anna Nordin Bramsved, kultursamordnare på Landvetters kulturhus, är nöjd över att ännu en framstående fotograf ställer ut sina verk på Guldsmedsplatsen. ”Brutus Östling är en av de skickligaste djur-, natur- och fågelfotograferna i världen”, säger hon.


HÄRRYDA | I måndags var det premiär för höstens fotoutställning utanför Landvetters kulturhus. Den här gången är det prisbelönte fotografen Brutus Östling som ställer ut nio naturbilder från Afrika.


Brutus Östlings fotoutställning ”Under Afrikas himlar” är den tolfte i ordningen sedan Paul Hansen 2016 var först ut med att visa upp sina verk på Guldsmedsplatsen.

– Det har inte varit naturfotografier här innan vilket känns kul att kunna visa upp nu, det var dags, säger kultursamordnaren Anna Nordin Bramsved när hon visar runt Lokalpressens reporter bland fotoväggarna i tisdagsregnet utanför Landvetters kulturhus.

– Vi har en lång lista på duktiga och kända fotografer som vi vill få hit så det är jättekul att vi nu kan visa upp Brutus Östlings fotografier. Han är en av de skickligaste djur-, natur- och fågelfotograferna i världen.

Läs hela artikeln i dagens Lokalpressen Härryda:
https://e-tidning.lokalpressen.eu/2533/harryda/451081/2021-09-24/r/10

Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.