”Bockarna Bruse” till Herrgårdsscenen i Jonsered


Redaktionen 2021-07-29

Bild:Erik Ask-Upmark.

PARTILLE | Nu på söndag den 1/8 kl 15 kommer besökande barnfamiljer kommer denna dag att få ta del av den spännande sagan om Bockarna Bruse i form av en musikteater med sång, musik, berättande, agerande och interaktion. Efter föreställningen får barnen även chansen att själva gå över bockarna Bruses bro och hälsa på gosedjurssäckpipan!


Den välkända sagan får ny dräkt i denna spännande musik- och sagoberättarföreställning med riksspelmannen Anna Rynefors och hennes spännande instrument. Sagan är magisk, för den ser likadan ut var på jorden vi än befinner oss. I alla kulturer finns det getter och även troll, sagor, glädje och musik! Under föreställningen träffar vi flera djur som vi sjunger om och folkmusiken väcks till liv bland annat med en säckpipa i gosedjursdräkt!

Sagan Bockarna Bruse tar upp teman som räknetalen 1, 2, 3 och förhållandet liten, mellan, stor – men väcker framförallt läs- och berättarlusten hos barnen!

Produktionen har tagits fram genom kursen Musik i Framtidens Förskola, ett samarbete mellan UNGA Musik i Syd och Musikhögskolan i Malmö.

Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.