Därför ska du rösta rött 11 september!


Thorbjörn Carlsson (S) 2022-09-05

Vi Socialdemokrater har höga ambitioner för Partille. Vi är stolta över vår kommun, men ser att det finns mycket som kan bli bättre! Därför vill vi ha din röst, för att kunna göra skillnad – på riktigt. I gengäld lovar vi dig att varje dag arbeta för ditt och övriga kommuninvånares bästa.

Våra 3 viktigaste frågor den kommande mandatperioden är:
- Mer personal inom skolan, med fokus på elevhälsa, förskola och lågstadiet
- Mer personal inom vård och omsorg
- Satsning på miljö och klimat

Vi kommer satsa särskilt på skola, vård, omsorg, miljö och klimat de kommande fyra åren. Vår personal är den viktigaste resursen för att bedriva en god välfärd. Därför vill vi ha mer personal inom skola, vård och omsorg. Genom gröna bygglov, hållbara upphandlingar samt fler och bättre gång- och cykelvägar vill vi leda ett mer hållbart Partille!

Hur finansierar vi då detta? Jo, genom en långsiktig övergång till det vi vill uppnå. Genom effektivare nyttjande av våra befintliga resurser, smartare upphandlingar och medel från våra kommunala bolag. Vi ska vara ärliga och säga att allt inte kommer kunna genomföras på ett år, men vi räknar med att ha uppnått alla våra punkter under den kommande mandatperioden, om vi får styra. Det är viktigt att vi i politiken är transparenta med vilken oerhört komplex och stor verksamhet kommunen bedriver.

Det är klart att det tar tid att uppnå det Partille vi alla vill ha, men på fyra år kommer vi ha kommit långt! Rösta på oss så får du se!
 Partille kan bättre!

Thorbjörn Carlsson (S)
Oppositionsråd

Isabelle Asadian Strandman (S)
Ledamot i kommunstyrelsen


Tipsa en vän Skriv utAnnons

Egen annonsera b

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.