Därför ska du rösta blått den 11 september


Marith Hesse 2022-09-06

Vi Moderater tar långsiktigt ansvar för Partille, det har vi gjort i snart 24 år. Vi är engagerade och finns nära invånarna. Partille är en av de mest robusta kommunerna i Sverige och vi har ett bra näringslivsklimat vilket är en bra grund för att människor ska ha ett arbete att gå till.

I en samlad ranking hamnar Partille på plats 15 av Sveriges 290 kommuner där det är bäst att leva. Det kommer inte av sig självt utan beror på ett enträget och långsiktigt arbete.  Vi har under mandatperioden arbetat mycket med hållbarhet och har fokus på trygghetsfrågorna. Därtill har vi bra kommunala verksamheter. Det finns alltid saker som kan blir bättre, och vi har ett stort driv för att fortsatt arbeta med dessa. Vi kommer inte med en massa löften med ”hittepå” finansiering och vi vill inte heller dränera våra kommunala bolag, med den risk och höjda kostnader det skulle innebära för kommunens invånare och Partillebos hyresgäster.

Vi tycker det är oansvarigt att komma med ofinansierade löften, det om något blir bara ett svek mot väljarna.

Rösta på Moderaterna för ett fortsatt stabilt styre i kommunen, där vi tar ansvar för våra verksamheter, finns nära invånarna och använder våra gemensamma resurser på ett effektivt sätt!

Marith Hesse (m)
Kommunstyrelsens ordförande

Jonas Mårdbrink (m)
Gruppledare och ledamot i kommunstyrelsen


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.