Centern kom ner från era höga hästar!


Denny Bågenholm 2022-09-07

Vi moderater är också oroade över hot och hat, och inte bara centerns affischer som förstörs, tror tyvärr att alla har drabbats, inte minst Moderaterna.
 Ett gott samtal främjar demokratin medan hot och hat förstör både demokratin och individers trygghet. Att som centern insinuera att övriga partier i Partille är odemokratiska och inte står upp för allas lika värde är att sänka debatten.

När det gäller samarbete efter valet så är det i första hand valresultatet som styr, väljarna bestämmer, vi kan prata med alla. Det finns partier vars historia har stora fläckar, både vänstern och SD har rötter som förskräcker. Men nu är vi 2022 och måste göra något med det resultatet väljarna ger, att redan på förhand ge upp och säga att vad som än händer kommer vi samarbeta med vänstern (vars historia är mer än befläckad) och Socialdemokraterna som Centern nationellt gör är inte moderat politik. Våra väljare vill ha moderat politik, vi ska säkra trygghet, jobb, välfärd,ekonomi och energi.

Är nog bara centern som tycker vem man pratar med är viktigare än att ta tag i de problem vi ställs inför.  Lokalt vill vi helst samarbeta med borgliga och stabila partier, om det inte går får vi söka de samarbetspartier som är möjliga. Partillebornas bästa går före.

Sedan är det märkligt att centern upprepat har lierat sig med SD och V under den gångna perioden och röstat med dessa partier, men även diskuterat med representanter för dessa partier inför omröstningarna. Detta trots att man ingår i en allians med M, L och KD, något som man upprepat brutit mot och lagt egna förslag när det passat en själv. Så centern, dags att komma ned från era höga hästar!

Moderata fullmäktigegruppen genom Jonas MårdbrinkTipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.