Grov misshandel i Landvetter


Denny Bågenholm 2022-11-07

Bild:Arkivbild

HÄRRYDA | Polisen får in larm om att någons ska vara skadad efter någon typ av bråk vid Linbanevägen. En pojke ska vara skadad av ett flertal gärningsmännen, även de unga.

 

Strax innan klockan 16 under eftermiddagen får polisen in ett larm att en pojke blivit skadad vid ett bråk i Landvetter norra.

Först nämns en knivskadad men det visar sig vara fel. Han är skadad, en huvudskada som troligen kommer från att man ska ha slagit/kastat sten mot huvudet. Oklart hur omfattande skadan är. Den skadade är drygt femton år och gärningsmännen ungefär i samma ålder. En anhörig till den skadade ska ha avbrutet händelsen. Gärningsmännen som troligen var två eller tre ska senast varit synliga springande ner mot Landvetter centrum. Ingen gripen i nuläget. 

Polis finns på brottsplatsen men söker även efter de gärningsmän som lämnat platsen. Den skadade har troligen avförts till sjukhus. Okänt skadeläge. Polis följer med för att om möjligt få höra den skadade närmare kring händelsen, skriver polisen på sin hemsida. 

Uppdaterat klockan 17.30 Ingen har gripits. Polisen har genomfört förhör på platsen och gjort vissa beslag.


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.