Elva miljoner till Lottovinnare – raden lämnades in på Coop Mölnlycke


Jonas Bengtsson 2023-11-10

Coop Mölnlyckes butikschef Angela Cassanelli.
Bild:Coop Mölnlycke
Coop Mölnlyckes butikschef Angela Cassanelli.

Coop Mölnlycke firar idag med specialtårta och fika i spelbutiken efter att en lycklig kund vunnit <span>11 439 270 kronor på Lotto.</span>
Bild:Coop Mölnlycke
Coop Mölnlycke firar idag med specialtårta och fika i spelbutiken efter att en lycklig kund vunnit 11 439 270 kronor på Lotto.

HÄRRYDA | Årets näst högsta Lottovinst delades ut i onsdags till en ensam och lycklig vinnare som kammade hem hela 11,4 miljoner kronor. Raden lämnades in på Coop Mölnlycke som idag firar med ballonger, fika och tårta.

– Vi är glada för vinnarens skull, och för att ha blivit en turaffär, säger butikschefen Angela Cassanelli.2, 8, 23, 25, 29, 31 och 32 var den rätta Lottoraden vid Svenska Spels onsdagsdragning – och precis de numren hade en överlycklig Mölndalsbo ringat in.

– Det gäller att ha både tur och bra tajming för att pricka en hög jackpott. Inför onsdagens dragning hade ingen spelare prickat in sju rätt på Lotto 1 sedan den 21 oktober vilket resulterade i årets näst högsta Lottovinst, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist – som ännu inte har hunnit gratulera vinnaren.

– De bästa samtalen är när vinnaren inte hunnit rätta sina rader och vi får förmedla den glada nyheten! Vilken reaktion ett gratulationssamtal värt 11,4 miljoner kronor framkallar återstår att se, säger han i ett pressmeddelande.

Den rätta raden lämnades in på Coop Mölnlycke – som därmed kan titulera sig för en turaffär numera.

– Det kan man verkligen säga, skrattar butikschefen Angela Cassanelli som passar på att ge beröm till duktiga kollegan Marie som sköter spelbutiken.

Angela fick först reda på den glada nyheten under gårdagen per telefon, och lite senare kom även Svenska Spel till Coop för att dela ut vinnarprylar.

– Det känns väldigt stort. Vi är stolta som butik och även glada för vinnarens skull. Därför firar vi stort i affären idag under fredagen med ballonger och specialtårta till våra kunder.

Får affären någon procent på miljonvinsten från Svenska Spel?
– Nej (skratt), vi får vara glada och stolta över att den sålts här – och det är vi verkligen, säger Angela Cassanelli och lägger till att det är första gången hon som butikschef i Mölnlycke varit med om något liknande.

– Därför är vi jätteglada för att det hänt just här i Mölnlycke, det är en väldigt stor grej och vi vill göra firandet till en folkfest för alla här idag.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.