Vinst, vinst, vinst!


Denny Bågenholm 2023-04-09

Idel bortasegrar när slutspelslagen vann sina matcher under påskhelgen.
Bild:D-Foto, Tommy Holl, AC Kårhag
Idel bortasegrar när slutspelslagen vann sina matcher under påskhelgen.

SPORT | Sävehof, Pixbo herr och Pixbo dam tog alla tre viktiga bortasegrar under påskhelgen. Slutspelet i innebandy och handboll fortsätter nu med spännande hemmamatcher under kommande vecka.

 

Sävehof har två segrar mot Eskilstuna GUIF. Först 45-28 i onsdags och sedan 40-28 på bortaplan på påskafton där lagkapten Sebastian Karlsson stod för tio mål på tio försök. Sävehof har nu matchboll i kvartsfinalserien där tredje matchen spelas på torsdag 13 april 19.00 i Partille Arena.

Pixbos herrar var piskade att vinna tredje matchen mot storfavoriten Falun efter två riktigt täta matcher i de två första semifinalerna. Precis som i match två stod det 5-5 men den här gången var det Pixbo som tog över och vann en viktig seger. Matchen slutade 9-6 och det står nu 1-2 i matcher inför semifinal fyra som spelas imorgon, annandag påsk 16.00 i Wallenstam Arena.

Pixbos damer förlorade oväntat första semifinalen mot Västerås Rönnby med 3-4 på hemmaplan men återställde ordningen när laget vann på bortaplan med 6-3. Nu står det 1-1 i matcher inför nästa hemmamatch som spelas på tisdag 11 april 19.15 i Wallenstam Arena.

Sävehofs damer har haft spelledigt beroende på en landslagssamling och därför spelas nästa match först på lördag 15 april 14.00 i Partille Arena. Laget har inte haft några problem att vinna över Kungälv i de två inledande matcherna som spelats. Det står 2-0 i matcher och på lördag kan även damerna vara klara för semifinal.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.