Spartacus obesegrade efter halva säsongen


Denny Bågenholm 2023-07-03

Spartacus knep ytterligare en seger och nu går säsongen vidare till den nationella serien som startar i augusti.
Bild:Privat
Spartacus knep ytterligare en seger och nu går säsongen vidare till den nationella serien som startar i augusti.

SPORT | Det var en välspelad match av Spartacus som gick ut som serieledare av Allsvenskan väst inför bortamatchen mot Karlstad/Vänersborg. Efter ytterligare en utklassning och asfaltering av motståndet är laget fortfarande serieledare.

 

Starten präglades av att Spartacus varit spellediga i tre veckor och de var ovanligt rostiga i lederna och fick endast med sig fem poäng. Med hjälp av lite ledolja och coachning slutade matchen 70-7 och ytterligare en Spartacusvinst.

Bra individuella insatser och ett bättre lagarbete under matchen fick en en trögstartad match att bli till uppvisningsrugby mot ett klent hemmalag. Axel Qvarnström som är hemmafostrad i Spartacus  stod för ett hattrick. Dagens största bedrift var ändå när Spatacus största klungspelare Lars Larsson i matchens sista spel gjorde både försök och sedan målsparken vilket gav två nya poäng till Spartacus inför sommaruppehållet.

Det blir mycket tuffare motstånd när XV serien går in i nästa fas som är nationell serie i augusti. Allt för att sikta mot den medalj som coach Mike Tatu har ritat in i sin målbild för säsongen.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.



Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.