Partille Wizards fortsatt serieledare

Denny Bågenholm 2022-10-24

Partille Wizards kämpade på bortaplan men fick se sig besegrade av Göteborg efter förlängning.
Bild:AC Kårhag

SPORT | Det spelades derby i Lundenhallen när Partille Wizards mötte IBK Göteborg på bortaplan. Matchen var jämn och gick till förlängning.

Det var 2-2 efter full tid med mål av Emma Altbrink och Linnie Ahlberg. Alla fyra målen gjordes i första perioden och efter två mållösa perioder gick matchen till förlängning. Där blir det hemmalaget som sätter den vinnande bollen efter 4:14 och tar med sig extrapoängen. Dock är Partille Wizards forfarande serieledare på 16 poäng efter sex spelade matcher. Fyra poäng före Craftstadens IBK Oskarshamn.