Partille IF satsar med två nya tränare


Denny Bågenholm 2023-01-13

Ahmed Abdulle och Marcus Petterson är två nya tränare i Partille IF.
Bild:Privat
Ahmed Abdulle och Marcus Petterson är två nya tränare i Partille IF.

SPORT | Partillelaget tog sig via kval upp till division tre och nu presenterar man två nya tränare till representationslaget.

– Vi kommer ha en bredare trupp, fler ledare gör att alla kommer synas, säger sportchefen Kim Roland.


 

Nästa säsong spelar Partille IF för andra gången i division 3 och nu håller klubben på att sätta både ledarstab och att genomföra provträningar med nya spelare. Laget har haft sin första träning i veckan och Kim Roland har precis börjat planera säsongen.

– Jag och Marcus Pettersson kommer vara huvudtränare och Ahmed Abdulle går in som assisterande, men det är ungefär så mycket jag kan säga i dagsläget för resten måste vi sätta under resans gång, med vem som gör vad. Det var läge att ta in lite fler röster runt laget då de flesta har hört mig under lång tid och då kände jag att det är ett bra sätt att utveckla laget och att det händer nåt i gruppen.

– Förra säsongen var jag lite för ensam och nu hoppas jag att vi hinner göra saker bättre och även göra sånt vi inte hunnit tidigare. Laget ska bli vassare. Vi har en bredare trupp och för att alla ska få synas tillräckligt så måste vi vara fler i ledarstaben.

Assisterande tränare Ahmed Abdulle är 44 år och kommer senast från Lerums IS, tanken är att han med sin kompetens och erfarenhet ska kunna bidra till att göra laget ännu starkare under kommande säsong. Marcus Petterson är 33 år och kommer från Sävedalen och har tränat både ungdomslag i Jonsered och Partilles tidigare seriekonkurrent Gårda BK.

Marcus förhoppning på division 3 enligt klubbens hemsida:
– Ambitiösa killar i truppen där ingredienserna finns för att göra säsongen 2023 väldigt rolig. För oss gäller det att vara tillräckligt drivna och tävlingsinriktade i så många moment som möjligt för att öka sannolikheten att infria den ambitionsnivån. Tror och hoppas på ett roligt fotbollsår 2023 för Partille IF!

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.  


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.