Oövervinnliga LIS går fram som en ångvält


Jonas Bengtsson 2022-09-19

Landvetter IS juniorer toppar juniorklass 2B och är hittills obesegrade det här året. Flera spelare har dessutom fått debutera i a-laget under säsongen.
Bild:Landvetter IS
Landvetter IS juniorer toppar juniorklass 2B och är hittills obesegrade det här året. Flera spelare har dessutom fått debutera i a-laget under säsongen.

SPORT | Arsenal gjorde det 2003–04. Långt in på 2022 har även Landvetter IS juniorer fortfarande möjligheten att bli “invincibles”. Det vill säga oövervinnerliga under en hel säsong. För efter femton omgångar har det obesegrade laget tolv vinster och tre oavgjorda resultat med sig.

Landvetter IS herrjuniorer har svarat för en fantastisk säsong så här långt och toppar division 2B.

– Jag tror att mycket beror på lagsammanhållningen. För när man kommer till juniorerna är det tre åldrar som ska samspela efter att tidigare ha spelat årskull för årskull. Men vi tränare tog ett snack i början av säsongen och markerade på ett bra sätt att vi gör det här tillsammans, och det tycker jag har funkat. Innan har det varit att de äldsta har haft företräde i laget, men vi har sagt att alla är viktiga och ska vara med och bidra, säger tränaren Jacob Skattner till Lokalpressen.

I torsdags vann Landvetter IS herrjuniorer sin senaste match med då Stenkullen GoIK besegrades på hemmaplan med 7–1. Hemmamålen gjordes av Elias Asserlind (3), Filip Bryfors (2) och Junior Musa (2). Tabellettan LIS är därmed fortsatt obesegrade i division 2B den här säsongen.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.