Frida Rosell lämnar Sävehof


Denny Bågenholm 2023-01-18

Frida Rosell i matchen mot Heid i början på januari.
Bild:Tommy Holl
Frida Rosell i matchen mot Heid i början på januari.

SPORT | Frida Rosell kom till Sävehof från VästeråsIrsta som en målskytt inför säsongen 2021. Efter två år i Sävehof lämnar hon klubben för nya äventyr.

– Att haft möjlighet att spela med Sävehof i snart två säsonger, vunnit SM-guld, spelat Champions League och varit en del av laget och föreningen har varit en stor glädje, säger Frida.


– Nu kommer jag ge allt för att bidra till att föra laget till ännu ett SM-guld och även ta klubbens första cup-guld, fortsätter hon.

Frida värvades som en utpräglad målskytt från VästeråsIrsta där hon var en av de bärande spelarna i laget. Hon gör i snitt mål på vartannat skott och under säsongen har hon satt 20 av 23 straffar. Frida är på en femteplats i SHE med sina 75 mål på 14 matcher. Frida har även hunnit med två A-landslagsmatcher där debuten var mot Polen 2020.

– Frida har såväl förra som denna säsong bidraget till Sävehofs framgångar med sitt lagspel och fantastiska skytte. Hennes ambition och motivation och enorma vilja har varit betydande för många spelares och sin egen utveckling. Vi önskar Frida stort lycka till med sina nya äventyr och nya klubb, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.