Icebug vidare till riksfinal


Denny Bågenholm 2023-09-08

Årets Företagare i Västra Götaland 2023 är Tom Nilsson och David Ekelund, Icebug AB. Bilden från regionsfinalen på Åhaga, Borås.
Bild:Emma Ekstrand
Årets Företagare i Västra Götaland 2023 är Tom Nilsson och David Ekelund, Icebug AB. Bilden från regionsfinalen på Åhaga, Borås.

PARTILLE | De vann finalen i Partille och nu tog de även hem segern i regionsfinalen i Borås under torsdagskvällen. Nu kommer företaget från Jonsereds fabriker att representera Västra Götaland i riksfinalen 21 oktober i Stockholm.

– Det är väldigt roligt att få erkännande för det man gör. Vi har lagt många år och mycket arbete på att försöka skapa ett bra företag, sa David Ekelund när han mottog priset.


 

Årets Företagare i Västra Götaland 2023 har korats under en regionfinal på Åhaga i Borås. Det blev David Ekelund och Tom Nilsson, som med sitt företag Icebug AB i Partille fick ta emot den ärofyllda utmärkelsen av organisationen Företagarna, skriver de i en pressrelease.

– Det som gör mig mest glad över att vi blir uppmärksammade är att det ger oss en ännu bättre möjlighet att försöka driva en hållbar omställning i branschen, fortsätter David Ekelund.

Fakta - Icebug
Icebug gör skor som gör det enklare för människor att komma ut i naturen, och för att vi ska kunna fortsätta existera är vi därför direkt beroende av att världen runtomkring oss mår bra. Hos Icebug testas ständigt alla material och komponenter i varje sko, för att se om de kan ersättas av något som – utan att äventyra funktionen – är bättre för miljön.

Lokalpressen skrev om företaget i mars 2023 när de vann årets företag i Partille.

Läs artikeln här >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.