Ett Prima 50-årskalas


Hanna Uhlin 2022-06-18

Bjudningar från flera leverantörer var ett av inslagen under jubileumsveckan.
Bild:Hanna Uhlin
Bjudningar från flera leverantörer var ett av inslagen under jubileumsveckan.

PARTILLE | När Prima firade 50 år bjöd butiken på en jubileumsvecka med tårtkalas och mängder av extrapriser och bjudningar. Att Prima står sig väl i tider av ökad konkurrens tror handlarna kan bero på butikens tydliga färskvaruprofil.

– Vi har alltid kämpat för de manuella avdelningarna, säger Malin Alexandersson som driver Prima tillsammans med systern Marie.
Tisdagen den 7 juni var det exakt 50 år sedan Prima slog upp portarna i Sävedalen. För att uppmärksamma halvseklet arrangerade matbutiken en jubileumsvecka med specialerbjudanden, utlottningar och bjudningar från flera olika leverantörer. När Lokalpressen besökte Prima under fredagen bjöds det bland annat på röda prislappar och diverse tilltugg som chark, ostar, snacks och ölkorv.

Läs mer i helgens tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.