“Partilles Brian Wilson” släpper nytt album


Jonas Bengtsson 2022-06-15

Albumaktuella Jonas Lundvall kallades för “Partilles Brian Wilson” i GP-recensionen – Brian Wilson är förgrundsfigur i legendariska bandet The Beach Boys.
Bild:Petra Wester Norgren
Albumaktuella Jonas Lundvall kallades för “Partilles Brian Wilson” i GP-recensionen – Brian Wilson är förgrundsfigur i legendariska bandet The Beach Boys.

PARTILLE | Jonas Lundvall är aktuell med soloalbumet “Second Wind” vars grunder lagts i hemmastudion i Sävedalen.
– Ambitionen har varit att spela in låtar med lite olika sound men samtidigt skapa ett album som känns som en helhet.

Sävedalsbon Jonas Lundvall, 41 år, har skrivit musik under många år och varit inblandad i flera olika musikaliska projekt. 2017 släpptes den första soloskivan “Signs of life”.
– Själva låtskrivandet är det jag uppskattar mest i processen. Jag älskar att sitta vid pianot och improvisera – och i bästa fall skriva en ny låt.

Solo- och fullängdsskiva nummer två släpptes nu under våren efter att Jonas Lundvall börjat skriva nya låtar efter att den första skivan släpptes. Till en början fanns dock ingen ambition att släppa en helt ny skiva, men efter ett tag in i skrivprocessen valde han ut tio låtar att fokusera på för ett nytt album. Det album som alltså blev “Second wind”.

Läs mer i veckans tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.