Drogpåverkad och våldsam man omhändertas


Denny Bågenholm 2022-09-14

Bild:Arkivbild

PARTILLE | Vid elvatiden på tisdagskvällen ser ett vittne hur en man beter sig underligt på Parallellvägen. Han skuggboxas och är märkbart påverkad av någonting. Vittnet ringer polisen som snabbt är på plats.

Mannen som är runt 30 år är utåtaggerande samt svår att handskas med varför patrullen är tvungna att sätta på handfängsel för att kunna hantera situationen.

– Patrullen på plats upplever att det är fara för mannens liv då han är ordentligt narkotikapåverkad och de bslutar att tillkalla även ambulans, säger Christer Fuxborg presstalesman.

När ambulansen kommer blir mannen ännu mer aggresiv och man tvingas även sätta på en "spottmask" för att skydda räddningstjänsten. Han åker till slut med ambulansen till sjukhus för vård. En anmälan om hot mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.

– jag vill åter tacka almänheten som snabbt larmar polisen när de uptäcker något onormalt, det är ovärderligt. Hade vi inte varit snabbt på plats kunde det gått mycket illa och även andra hade kunnat komma till skada. Ser man något som verkar onormalt skall man ringa 112 om det är akut, annars 114 14, säger Christer Fuxborg.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän     Skriv ut
Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.