Den olidliga väntan är slut


Denny Bågenholm 2023-04-27

Butikschefen Johan Ingvarsson var glad över att butiken äntligen har öppnat vid Partille Port.
Bild:Denny Bågenholm
Butikschefen Johan Ingvarsson var glad över att butiken äntligen har öppnat vid Partille Port.

Kommunstyrelsens ordförande Marith Hesse lämnade över blommor och hälsade butikschefen Johan och övriga representater välkomna till Partille.
Bild:Partille kommun
Kommunstyrelsens ordförande Marith Hesse lämnade över blommor och hälsade butikschefen Johan och övriga representater välkomna till Partille.

PARTILLE | Idag öppnade äntligen Lidls största butik i Göteborgsområdet vid Partille Port. Redan 2018 började det pratas om att en butik skulle komma till Partille och idag på morgonen öppnades dörrarna.

– Jag har sedan december väntat på att vi ska öppna, så längtan har varit lång, säger butikschefen Johan Ingvarsson.


 

Redan vid åttatiden var kommunstyrelsens ordförande Marith Hesse och Partilles näringslivsansvarige Marieke Wolter på plats för att hälsa Lidl välkomna till Partille. Nu har de “big four” ICA, Coop, Willys och nu Lidl alla butiker i Partille Centrum.
– Väldigt bra för våra invånare att alla stora kedjor finns representerade i kommunen, det skapar sund konkurrens och visar att Partille är attraktivt att etablera sig i, säger Marith Hesse.

Under hela dagen har den stora butiken lockat massor folk som blivit bjudna på korv med bröd och fått provsmaka både chips och choklad. Det finns även lokala producenter som One Cake och Triumfglass i frysdisken. 27 maj kommer butiken ha familjedag med ansiktsmålning och fiskdamm.

Butikschefen Jonas Ingvarsson har väntat sedan december på att äntligen få slå upp dörrarna på Göteborgsregionens största butik där han basar över 25 laddade medarbetare.

En klassisk sportfråga, eftersom ni är partners till handbollslandslaget, hur känns det?
– Fantastiskt, vi har väntat länge på att öppna. Jag har gått och väntat och längtat sedan innan jul, säger han.

Det har pratats mycket om att ni ska öppna i Partille, och många har varit nyfikna, har det märkts av?
– Absolut, vi har anställt många medarbetare som bor i Partille och deras föräldrar och släktingar har pratat mycket om det. Så det har märkts att det har funnits ett stort intresse, fortsätter Jonas.

Vad utmärker butiken i Partille?
– Förutom att den är stor är den väldigt ljus och fin, genom alla fönster. Det är breda gångar och stora ytor så den känns väldigt fräsch och modern. Sen är det som i alla övriga butiker alltid färskt bröd, alltid färsk frukt och grönt. Sen har vi mycket annat i butiken som vi nog är rätt ensamma om.

Att ni har låga priser och haft en kampanj som andra följt efter, kan man säga att ni leder butikskampen i dagsläget?
– Ja, det hör vi hela tiden när vi träffar nya kunder som vi gör varje dag, att de får en positiv upplevelse av butikerna och innehållet. Vi kommer fortsätta jobba för att locka ännu fler till oss.

Så varför ska man gå till Lidl?
– Absolut för att vi har så mycket färskvaror. Det är vår grundsten att det ska finnas färskt bröd, frukt och grönsaker till ett väldigt bra pris, säger Jonas avslutningsvis.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons

Egen annonsera b

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.