Nyhet - nu kan du lyssna på våra artiklar


Denny Bågenholm 2022-06-10


Lokalpressen ökar nu tillgängligheten då du kan få alla artiklar på hemsidan upplästa. Över varje nyhet finns en knapp "Lyssna på denna nyhet" som du klickar på. Detta är ett steg för att Lokalpressen skall nå ännu fler läsare och lyssnare.

Lokalpressen är gratis för alla. Papperstidningen kommer i brevlådan varje helg i Härryda, Lerum och Partille. Du hittar alltid senaste nytt på vår hemsida och våra sociala medier. Nu kan du även få alla nyheter upplästa. Allt detta är helt gratis för dig som läsare.

– Det är roligt att vi kommer ännu närmre våra läsare, vårt mål är att hela tiden växa och erbjuda våra läsare fler nyheter. Därför har vi inte heller några låsta artiklar. Det är självklart tufft att få det hela att gå runt men vi på lokalpressen brinner för det vi gör och tycker det är viktigt att invånarna ska få del av nyheter i sin närhet utan att bli tvingade till dyra prenumerationer, säger ansvarig utgivare Jan Larsson.

Tycker du som vi? Följ oss då på våra sociala medier, gilla oss på facebook, tipsa oss om intressanta saker som händer. Hoppas du gillar det vi gör, det gör oss bättre.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.



Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.