“Svinkul men stressigt” för mästerkocken “Lasseman”


Jonas Bengtsson 2023-04-09

Lars ”Lasseman” Larsson spelar till vardags klaviatur, gitarr och sjunger i Arvingarna. Nu är han aktuell i nya säsongen av ”Sveriges Mästerkock VIP” som har premiär 12 april på TV4.
Bild:Magnus Ragnvid
Lars ”Lasseman” Larsson spelar till vardags klaviatur, gitarr och sjunger i Arvingarna. Nu är han aktuell i nya säsongen av ”Sveriges Mästerkock VIP” som har premiär 12 april på TV4.

LERUM | HALLÅ DÄR Lars “Lasseman” Larsson, från Arvingarna, som är med i nya säsongen av “Sveriges Mästerkock VIP” som har TV4-premiär på onsdag.

 

Hur var det att delta i programmet?
– Det var svinkul att vara med, men så jäkla stressigt. Även om jag absolut inte är någon tävlingsmänniska så blev det nervöst när tidtagningen startade. Det är faktiskt ännu värre än man kan tänka sig att själv stå där i köket, det är som när man varit hemma hos en kompis och ska laga mat: Man hittar ingenting, man snurrar bara runt och letar och det är kaos (skratt).

Hur bra är du i köket?
– Jag är väl en ganska vanlig hemmakock. Ibland lägger jag energi på att handla rätt grejer, men oftast gör man något av det man har hemma. Jag är väl egentligen ingen som brukar följa recept utan det blir mycket husmanskost. Men ibland gör jag något annorlunda, som en egen variant av nåt jag sett i ett mästerkockprogram. Jag tittar på “Mästerkocken” och liknande program hela tiden för det är väldigt inspirerande med matlagning.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons

Egen annonsera b

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.