Studenten 2022: ”Bästa dagen någonsin”


Aron Mikael Sik 2022-06-11

Bild:Aron Mikael Sik

Bild:Aron Mikael Sik

Bild:Aron Mikael Sik

LERUM | Så kunde Lerums gymnasium äntligen hålla utspring för sina studenter under sedvanliga förhållanden, för första gången sedan 2019. Ett veritabelt folkhav bildades på gräsmattan utanför byggnaden Granen när verksamhetschef Göran Careborg tog ton tillsammans med avgångseleverna i ”sjung om studentens lyckliga dag...”.

De två föregående åren Lokalpressens reporter varit på plats har studenterna på Lerums gymnasium varit tömligen begränsade på grund av pandemin. Coronarestriktionerna har minst sagt lagt sordin på festligheterna men så i år smällde det – utspringet kunde genomföras under normala förhållanden.

Omkring 1 000 personer har samlats på gräsmattan, det är föräldrar, mor- och farföräldrar, släkt och vänner. Först ut var barn och fritidsklasserna, varav Angelina Fridh var en av avgångseleverna och sist var handelsprogrammet.

Läs mer i helgens tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.