Städmorgon i Lerums centrum


Denny Bågenholm 2023-04-05

Lerums kommun med Viktor Lundblad (M), Kajsa Räntfors (L) och Ronny Johansson (L) var tillsammans med Företagarna och fastighetsägarna på plats för att gemensamt städa Bagges torg.
Bild:Privat
Lerums kommun med Viktor Lundblad (M), Kajsa Räntfors (L) och Ronny Johansson (L) var tillsammans med Företagarna och fastighetsägarna på plats för att gemensamt städa Bagges torg.

LERUM | Ett 30-tal personer samlades på tisdagen från kommunen, fastighetsägarna och företagarföreningen för att tillsammans städa Lerums centrum.

– Verkligen roligt att så många kom och var med på detta, säger Marianne Sörling.Morgonen startade med ett effektivt lagarbete när Lerums centrum gjordes vårfint inför påsken. Därefter bjöds det på frukost och lite spännande information från kommunen där Viktor Lundblad fick applåder när han berättade att kommunen tagit bort alla kostnader för uteserveringarna i sommar.

Även Christer Harling på Solkatten hade nyheter att komma med då Joakim Engdahl och Jonas Sjöberg är nya delägare i köpcentrumet.

– Det är sjätte året vi städar centrum och från början var vi 6-7 personer men nu var vi närmare 30 vilket är jätteroligt. Det blir ju en form av nätverkande samtidigt, så det är som att slå två flugor i en smäll. Vi hinner kanske inte städa hela torget på en timme men samtidigt blir det en bra dialog mellan de närvarande och vi får in många tips och förslag på åtgärder. Nu var det kyrkan som ville få hjälp med en skateboardramp och då hjälptes vi åt att hitta en plats för det, säger Marianne Sörling på Lerums centrumförening.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons

Egen annonsera b

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.