”Nääs Fabriker” till salu – för välgörande ändamål


Redaktionen 2021-12-03

Bild:Fastighetsbyrån Lerum

LERUM | Nu förmedlar Fastighetsbyrån i Lerum årets viktigaste hus/byggnad! Nääs Fabriker är till salu – i form av ett pepparkakshus. Alla som vill kan buda på bygget och köpesumman går oavkortat till SOS Barnbyars arbete för att fler barn ska få ett tryggt hem.


Kolla in det unika huset här: Välgörenhetsgatan 1, Lerum - Fastighetsbyrån (fastighetsbyran.com)

Nääs Fabriker är bakat av Nääs Fabrikers chefskonditor tillika årets konditor 2018, Disa Molin. Köpesumman går direkt till SOS Barnbyar. Varje krona räknas & pengarna går till en god sak i dubbel bemärkelse! Alla som vill kan vara med i budgivningen som pågår till 17/12. Därefter får den lyckliga köparen, som både får ”Nääs Fabriker” och gör en samhällsinsats, tillträde.

- Det är ett unikt tillfälle att köpa Nääs Fabriker! Det både smakar och gör gott.Vi har höga förhoppningar att många i Lerums kommun både privatpersoner och företag, vill vara med och buda och göra en samhällsinsats, säger Jimmy Lang på Fastighetsbyrån i Lerum.

Fastighetsbyrån stödjer löpande organisationer som arbetar för att fler ska få ett tryggt hem – BRIS, Sveriges Stadsmissioner och SOS Barnbyar. Sedan 2018 har företaget bidragit med över 18 miljoner kronor till organisationerna. Och inför julen 2021 vill alltså Fastighetsbyrån i Lerum göra en extra insats genom att förmedla ”Nääs Fabriker” i pepparkaksform till förmån för SOS Barnbyar.

- Vi jobbar varje dag med att förmedla bostäder. Men alla människor har inte ett tak över huvudet eller ett tryggt hem att gå till. Och julen kan vara en extra svår tid för utsatta barn och vuxna. Därför vill vi göra en extra insats med det här ståtliga pepparkakshuset, fortsätter Jimmy Lang


Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.