MP:s partiledare på valturné i regionen: ”Första gången jag är på Nääs”


Aron Mikael Sik 2022-09-06

Bröd & Malt firade ett år och passade på att bjuda in Märta Stenevi (MP) på en rundtur i det kombinerade bageriet och bryggeriet.
Bild:Tommy Holl
Bröd & Malt firade ett år och passade på att bjuda in Märta Stenevi (MP) på en rundtur i det kombinerade bageriet och bryggeriet.

LERUM | Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi besökte Lerums kommun och Nääs fabriker där hon pratade energipolitik, gick en rundtur på fabriksområdet och mötte partikollegor och väljare.
– Framtidens energiförsörjning stavas inte kärnkraft, det är stora skillnader på vad partierna tycker i frågan nu, säger hon.

I Lerums kommun har Märta Stenevi varit förut, dock inte på Nääs fabriker. Hon berättar att MPs Lerumsavdelning är stark med duktiga och engagerade kommunpolitiker. På plats för att ta emot besöket dagen är bland andra partikamraterna Katarina Kuzmanonic och Rutger Fridholm. Märta är på valspurtsturné och besöker ett flertal städer och platser i Västra Götaland.

– Det är fint att se hur de har kunnat bevara de gamla byggnaderna, och det cirkulära systemet här på Nääs. Bröd & Malt har visat upp processen där det som blir över efter bryggprocessen används till brödet och tvärtom, det är ett fint kretslopp, säger hon.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.