Camilla Karlsson får jämställdhetspris av Moderatkvinnorna i Lerum


Owe Mabäck 2021-06-16

<span class=\
Camilla Karlsson, Marita Snällman, ordf i Moderatkvinnorna i Lerum och Anna-Lena Holberg, ordf Moderatkvinnorna i Västra Götaland


LERUM | För fjärde året i rad har Moderatkvinnorna i Lerum delat ut sitt jämställdhetspris. Priset går till någon som bor eller arbetar i Lerums kommun - inom kommunens verksamheter eller inom idéburna eller privata verksamheter. Personen ska synliggöra jämställdhetsfrågor och vara ett föredöme för andra i jämställdhets och likabehandlingsfrågor.

2021 års pris tilldelades Camilla Karlsson, kock på Ekeredsvägens förskola, med följande motivering:

"Camilla Karlsson har ett stort engagemang och glöd för barnens matglädje och delaktighet i köket. Maten är en viktig dimension av den pedagogiska verksamheten och jämställdhet är en naturlig del i det vardagliga arbetet. Att ha allas lika värde i fokus och att flickor och pojkar ska ha samma förutsättningar är en självklarhet för Camilla.  Camilla är ett föredöme och en inspirationskälla för både barnen och kollegorna."

Priset består av diplom, blommor samt 1000 kr att skänka till välgörenhet. Camilla valde att skänka pengarna till Plan International.

Stort grattis Camilla!


Skriv ut

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.