Buskiskungen hyllar barndomens idoler


Aron Mikael Sik 2022-04-09

Krister Classon med band kommer till Lerum i september.
Bild:Lars Classon
Krister Classon med band kommer till Lerum i september.

LERUM | Farslegendaren Krister Classon går tillbaka till rötterna i en sista föreställning om barndomens idoler – The Beatles. Det blir tredje gången gillt efter att showen ställts in två gånger på grund av pandemin.

– Jag minns fortfarande hur rummet luktade och hur den svartvita TV:n såg ut första gången jag såg dem, det är nog mitt allra tidigaste mitt minne, säger han.

Lokalpressen träffar skådespelaren Ola Hedén på Lilla ön i Floda, som genom produktionsbolaget Teater Allan har bokat in ”Krister Classons Beatles” till Lerum. Anledningen är att Ola såg föreställningen själv via vännen Lars Classon, tillika Kristers son, i Fegen utanför Falkenberg redan 2019.

– Jag tror att alla slogs av hur fruktansvärt bra det var, publiken ställde sig upp och jublade vid ett flertal gånger, det är inte lika vanligt i teatersammanhang, (skratt) och vi bestämde att jag skulle boka in ett antal föreställningar i Göteborgsområdet. Det blev bland annat åtta stycken på Aftonstjärnan i Göteborg, säger han.

Läs mer i helgens tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen


Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Egen insta 250x250

Annons
Alfons

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.