Johanna Hjort på Piano i Lerum


Denny Bågenholm 2022-11-22

Johanna Hjort bjuder in till Piano imorgon onsdag för att njuta av verk av Stevie Wonder.
Bild:Martin Wallén
Johanna Hjort bjuder in till Piano imorgon onsdag för att njuta av verk av Stevie Wonder.

KULTUR & NÖJE | En av Göteborgs bästa röster besöker Piano i Lerum tillsammans med ett litet men tight band med musiker från Göteborg och Lerum. – Det blir en skön och soulig blandning från Stevie Wonders katalog, säger Johanna.

 

Johanna har med sig Lasse Lindberg på bas, Tomas Olsson på trummor och Ulf “Vinyl” Stenberg på piano. Tre fantastiska musiker som tillsammans med Johanna kommer skapa ett härligt sväng på Piano i Lerum imorgon onsdag med start 18.30. Detta blir höstens sista Piano Live.

Johanna syns frekvent på publika scener såsom Nefertiti i Göteborg, Fasching i Stockholm, Strandbaden i Falkenberg och Malmöfestivalens bluesscen för att nämna några, som gästsångerska till alla möjliga band. Hon har även körat bakom artister som Eric Gadd, LaGaylia Frazier och Patrik Isaksson.

– Det är svårt att välja bland alla Stevie Wonders fantastiska hits. Men för mig är budskapet viktigt och att den betyder något för mig när jag sjunger. Jag kommer köra Lately och Sir Duke som exempel men förutom dem så får alla vänta till imorgon för att höra vilka fler låtar det blir, säger hon.

Konserten kommer hålla på lite drygt 50 minuter och anpassas till en ätande publik. När Johanna får frågan om det inte ens blir lite dans säger hon:
– Jag kommer nog att dansa, men tanken är att gästerna ska njuta av maten så det blir lite mer cocktail känsla än normalt när jag kör, fast sist jag körde ett lite lugnare gig stod folk på bardisken till slut och sjöng “we are the world” så jag kan inte lova något, säger Johanna och skrattar.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.