Dags för vårsalong hos Lerums fotoklubb


Viktor Zacharoff 2023-04-11

När Anna ärvde en kamera fattade hon snabbt tycke för fotografering och sökte sig till Lerums fotoklubb.
Bild:Viktor Zacharoff
När Anna ärvde en kamera fattade hon snabbt tycke för fotografering och sökte sig till Lerums fotoklubb.

KULTUR & NÖJE | Varje år anordnar Lerums fotoklubb en vårsalong. Den 15 och 16 april går den av stapeln i Tingshuset i Lerum.

– Det ska bli väldigt roligt, alla får chans att visa upp sitt arbete, säger Anna Grizelj som är med och anordnar vårsalongen för i år.


 

Ända sedan Lerums fotoklubb startades 2008 har det hållits en vårsalong där klubbens medlemmar får chans att visa upp sina arbeten för allmänheten. I år är det 14:e året i rad som det är vårsalong och hela året planerar man upplägget. Detta året tar det plats i tingshuset i Lerum där det kommer vara fri entré och öppet för alla. Det kommer finnas möjligheter att samtala med lokala fotografer och köpa deras bilder. Det kommer även finnas ett café där man kan köpa fika. Nytt för i år är konceptet veckans bild, där medlemmar i fotoklubben har haft chans att bidra med en bild varje vecka. Resultatet av alla dessa bilder är ett bildspel som visas på vårsalongen.

Lerums fotoklubb startades för 15 år sedan med syfte att samla lokala fotografer och skapa en gemenskap. En plats där alla med ett intresse för foto kan vara med och lära sig av varandra. De använder sig av slutna grupper i sociala medier där de kan ställa frågor och få svar eller tips av de andra medlemmarna i klubben och på så sätt alltid utvecklas. De är mellan 45 – 50 medlemmar just nu och hoppas att det ska bli fler.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.